Apteka prowadzi konsultacje farmaceutyczne:
sprzedaz@aptekasyrenka.pl
(+48) +48 509 457 647 czynny w godzinach 8:00 - 16:00
Wysyłka za granicę od 29.90 zł
NIEMCY, HOLANDIA, IRLANDIA, FRANCJA, BELGIA
Zamówienie realizujemy w ciągu 48 godzin do Polski oraz w przypadku wysyłek zagranicznych czas dostawy to 2 do 5 dni.
Składniki kapsułki z witaminami i minerałami:
dwuwinian choliny; hydroksypropylometyloceluloza
(kapsułka); pirydoksalo-5-fosforan (witamina B6);
L-metylofolian wapnia (kwas foliowy); kwas pteroilomonoglutaminowy (kwas foliowy); jodek potasu (jod);
cholekalcyferol (witamina D); metylokobalamina
(witamina B12).
Składniki kapsułki z DHA: trójglicerydy kwasów
omega-3 z ryb (w tym DHA i EPA); żelatyna wołowa
(kapsułka); substancja utrzymująca wilgoć: glicerol
Co wyróżnia Pueria Uno suplement diety:
Czysty skład – bez substancji wypełniających, barwników oraz konserwantów
Składniki w aktywnej formie: kwas foliowy: L-metylofolian wapnia, witamina B6: pirydoksalo-5-fosforan
oraz witamina B12: metylokobalamina
Wysoka jakość i biodostępność DHA w postaci trójglicerydów
Skład Pueria Uno został wzbogacony
o witaminę B6, witaminę B12 oraz cholinę, które
przyczyniają się do utrzymania prawidłowego
metabolizmu homocysteiny. Prawidłowy poziom
homocysteiny ma wpływ na prawidłowy przebieg
ciąży.
DHA zawarty w Pueria Uno ma postać trójglicerydów, czyli taką, jaka naturalnie występuje
w organizmie. Dzięki temu może być lepiej przyswajany przez organizm człowieka. Źródłem DHA
w produkcie jest wysokogatunkowy olej rybi otrzymywany opatentowaną technologią Golden Omega®,
która zapewnia jego wyjątkową czystość i jakość.
Ponadto ogranicza ona niekorzystny proces utleniania
oleju, przez co minimalizuje rybi smak i zapach.
Według zaleceń Polskiego Towarzystwa Ginekologów
i Położników bezpiecznym źródłem DHA dla kobiet
w ciąży są małe ryby5
. DHA w Pueria Uno pozyskiwany
jest z małych ryb anchovis o wysokiej zawartości
kwasów tłuszczowych omega-3.
2 kapsułki dziennie: 1 kapsułka z witaminami i minerałami + 1 kapsułka z DHA.
Nadwrażliwość na skład.